Eläimellistä menoa

Eilisen kävelyn päälle, ulkoilutimme jalkojamme tänään Bronx Zoo -eläintarhassa. Tällä hetkellä jalat on niin väsyneet ja kipeät, etten ole varma selviänkö suihkuun.
Väsymystilasta johtuen, tekstiä ei tänään tunnu syntyvän ollenkaan. Kertokoon kuvat päivästämme.
Saavuimme Bronxiin metrolla ja seurasimme kylttejä eläintarhaan.
Päivän perfiet eli perhe-selfiet

Juuri ennen eläintarhaa olevan sillan alla oli hienoja maalauksia.

Eläintarhassa oli eko-vessa. Mielenkiintoinen kokemus.

Kävimme Dinosaurus-safarilla.

Tämä kuva on todiste siitä, että olen ulkoiluttanut jalkojani tänäänkin.
Eilisen pedikyyrin jäljiltä varpaankynnet on pinkit 🙂
Ötökkä-karusellissa.
Perhospuutarhassa

Äiti ja kolmen kuukauden ikäinen vauva
Ernie, gorilloista suurin ja vanhin,
näyttäytyy kuulemma vain muutaman minuutin päivässä.
Meillä kävi hyvä tuuri, kun saimme tavata Ernien.
Päivän ruokailu tapahtui Bronxissa katukeittiössä. Söimme Mikan kanssa kanavartaita (jotka keskikaupungilla maksaa $5/kpl ja Bronxissa $3/kpl) ja Säde söi hodareita. Täällä keskikaupungilla on muutenkin havaittavissa tuota City-lisää. Eilen kun kävelimme Chinatownissa, huomasimme, että turisteille myytäviä erilaisia New York-avaimenperiä sai siellä kymmenen kappaletta kymmenellä dollarilla. Samoja avaimenperiä myydään keskikaupungilla kolme kappaletta kymmenellä dollarilla.
Bronxin katumaisemia, ylhäällä menee metrorata.
Päivä oli kuuma ja kosteusprosentti oli taivaissa. Tuntui kuin olisi ollut turkkilaisessa saunassa. Aurinko kuitenkin paistoi ja käristi entisestään eilen palaneita hartioitani. Hetki sen jälkeen, kun olimme päässeet takaisin keskikaupungille, taivas repesi ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Olimme tässä vaiheessa Säteen kanssa omilla teillämme Macy’s-tavaratalossa ja Manhattan Mall -kauppakeskuksessa ja tietenkin meidän sateenvarjomme olivat hotellilla. Kaupasta toiseen juostessamme kastuimme läpimäräksi. Mikalla tietenkin oli omalla urheilukauppareissullaan sateenvarjo mukana.
Huomenna on reissumme viimeinen kokonainen päivä. Luvassa on ainakin Top of the Rock -näköalatasanteella vierailu sekä päivällä että illalla. Semitä muuta huomenna teemm,on vielä arvoitus meille itsellemmekin. Staten Island Ferry? Central Park? Ground Zero? Huominen näyttää.
Janna