Janna

Olen Kouvolassa asustava 17-vuotiaan lukiolaistytön äiti ja koripallovalmentajan/erityisluokanopettajan vaimo. Yhteisiä vuosia meillä miehen Mikan kanssa on kasassa kohta 21 vuotta, papin aamenesta 19 vuotta.

Olen entinen yläkouluope, nykyinen kotiäiti. Elämäni pyörii pitkälti perheen (luetaan: teinineidin) ympärillä. Minulla ja tyttärelläni Säteellä on erittäin läheinen suhde. Sen lisäksi, että olen hänen äitinsä, olen myös hänen paras ystävänsä.

Talvisin minut löytää usein koripallohallilta tietokoneen takaa tilastoja tekemästä ja kesäisin roikun pesäpallokentän laidalla, joko katsojana tai kuuluttajana. Kumpaakaan lajia en ole itse koskaan harrastanut, mutta sattuneista syistä olen kumpaankin lajiin sotkeutunut. Tarina sekin. Tai oikeastaan aika monta tarinaa.

Säteen kanssa meillä on koripallotilastoinnin lisäksi toinenkin yhteinen harrastus – Kerran kuussa kulttuuria. Käy lukemassa, ehkä löydät sieltä jotakin, minkä itsekin haluat kokea!

Tykkään kirjoittamisesta. Pääni on täynnä aiheita, joista haluaisin kirjoittaa. Siellä pääni sisällä turvassa jutut syntyvät ja hiljalleen siirtyvät näppäimistölle. Se, että tuleeko niistä koskaan julkaistavaa tekstiä (muista kuin meidän kulttuuririennoista siis), onkin ihan eri asia. Ne jutut, jotka läpäisevät julkaisun seulan, päätyvät lopulta tänne blogiin.

Janna Hartonen

kapselitytto@gmail.com