Lisää kulttuuria kiitos!

Päivitetty 8.11.2019

Meidän kulttuurikalenteri tuntuu täyttyvän aina sykäyksittäin. Yhdessä hetkessä se näyttää tyhjältä ja seuraavassa hetkessä jollekin kuulle on jo viisi tapahtumaa, kuten kävi tämän vuoden toukokuulle. Mistä se johtuukin, että kaikki kiva on samalla kuulla?

Vierailen säännöllisen epäsäännöllisesti sekä Ticket Masterin sivuilla että Lippu.fi -sivuilla. Yleensä haen tapahtumia sadan kilometrin säteellä Kouvolasta, eli alueelta Lahti, Kotka, Lappeenranta, Mikkeli. Vaikkei Helsinki sadan kilometrin säteellä olekaan, siellä käymme paljon erilaisissa kulttuuririennoissa. Luonnollisesti Facebook feediini tulee kyseisten tahojen uutiset sekä Live Nation Finlandin uutiset.

Luottokaupungiksemme kulttuurin suhteen on muodostunut Lahti. Lahdessa on hyvä valikoima tapahtumia ja se on sopivan ajomatkan päässä Kouvolasta. Sibeliustalon sekä Lahden kaupunginteatterin nettisivut ovat aina syyskuussa ja tammikuussa kovassa käytössä, kun tutkin löytyykö niistä jotakin meille kenties sopivaa. Kuluneen vuoden aikana olemme käyneet Lahdessa kulttuurin merkeissä yhteensä seitsemän kertaa.

Alle olen listannut, miltä näyttää loppusyksyn kulttuurikalenteri. Kuten huomaat – joulukuussa homma lähtee taas vähän lapasesta.

10.12.2019 Take 6, Verkatehdas, Hämeenlinna Take 6 website (Liput)

14.12.2019 Divet and the Dream Girls, Kuusankoskitalo (Liput)

17.12.2019 Saara Aalto – Fairytale – Joulun Taikaa, Valkealan kirkko (Liput Joulun Taikaa-kiertueelle)

18.12.2019 Lumiukko-elokuvakonsertti, Sinfonia Lahti, Sibeliustalo (Liput) Tänne menen kummipoikani kanssa.

Keväälle 2020 suunnitteilla…

Kuva: Tampereen teatteri

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia kulttuuririennoista, joihin meidän Säteen kanssa pitäisi ehdottomasti osallistua? Kirjoita vinkkisi sivun alareunassa olevaan kommenttikenttään tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kapselitytto@gmail.com!

Janna